El projecte Open Science Spain es perllonga fins al setembre del 2022

L’equip de Ciència Oberta a Espanya es reuneix per posar en comú els avanços i compartir les idees i experiències al voltant de la investigació en ciència oberta

L’equip d’investigadors del projecte Open Science Spain vàrem compartir ahir al matí tots els avanços, novetats i idees al voltant del treball d’investigació que estem fent sobre ciència oberta a Espanya.

L’investigador principal, Ernest Abadal, va comunicar l’aprovació de la pròrroga del projecte, que ara té com a data de finalització el setembre del 2022. Anna Villarroya i Carolina Andreu ens van posar al dia de les novetats al voltant de la recerca sobre bones pràctiques i altres iniciatives innovadores o capdavanteres en ciència oberta. Es van presentar també els avanços pel que fa a la recollida i anàlisi de dades d’enquestes a vicerectors, editors, bibliotecaris i investigadors, de la mà de Mª Francisca Abad, Reme Melero, Candela Ollé, Àlex López-Borrull i Aurora González.

Un matí en què van sorgir idees, propostes i aportacions molt interessants i de les quals esperem poder contar més en el curt termini!