Reunió de seguiment i compartició de resultats parcials del projecte

L’equip de Ciència Oberta a Espanya es reuneix per posar en comú els progressos i compartir les idees i experiències sobre el projecte

El passat dia 9 de març vam fer una reunió de treball online per tal de fer seguiment de la feina feta i dels objectius pendents a assolir fins al tancament del projecte, que serà a finals de setembre. Actualment, estem en fase de pròrroga, ja que la pandèmia ens va obligar a canviar la metodologia inicial i fer adaptacions en totes les fases de la recerca.

Dels 5 agents que centrem la investigació: editors/es, investigadors/es, vicerectors/es, bibliotecaris/es i agències d’avaluació ja hem fet grups de discussió i entrevistes en profunditat, i en l’actualitat estem analitzant les dades resultants de les enquestes enviades a finals del 2021. Avui s’han presentat amb detall l’anàlisi del col·lectiu d’editors i s’ha fet una crida a la col·laboració dels membres del projecte en la redacció de les bones pràctiques.

A la vegada, també hem treballat el model del seminari de tancament del projecte que us compartirem més endavant, en tenir el programa tancat.

Ha estat un plaer, com sempre, retrobar-nos.